Dekbed

Een juist dekbed draagt bij aan een goede nachtrust. Daarom hebben we voor elke slaper en elk seizoen keuze uit écht natuurlijke en duurzame zomerdekbedden tot 4-seizoens dekbedden. Lees meer

Welk dekbed past bij jou?

Ademend &
Vochtregulerend

Eerlijke
Productie

Zónder
Chemicaliën

Hypoallergeen
& Hygiënisch

Filter

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Natuurdekbedden zónder chemische voorbehandeling

Onze dekbedden gevuld met natuurhaar zijn ook écht puur natuur. Meestal wordt de vulling van dit type dekbedden namelijk chemisch behandeld zodat ze wasbaar zijn. Echter, door dit proces kun je niet meer spreken van een 100% natuurproduct.

De natuurharen dekbedden hebben van zichzelf een reinigende werking. Dat wil zeggen dat ze van nature vuilafstotend zijn. Je dekbed dagelijks opschudden en eens in de paar dagen lekker laten luchten in de buitenlucht is daarom voldoende. Kortom, puur natuur bij Slaapwijzer!

De voordelen van een natuurlijk dekbed

1. De eigenschappen van natuurlijke materialen

Niets is zo fijn als een lekker comfortabel dekbed! Bij Slaapwijzer heb je een ruime keuze dekbedden van diverse materialen. Bijvoorbeeld een dekbed met een hoes van 100% katoen satijn en een kern van 100% zuiver kameelhaar. Tevens zijn alle dekbedden uit de collectie voorzien van 100% natuurlijke en duurzame materialen. Kortom, de beste kwaliteit voor optimaal slaapcomfort. Dat vinden wij belangrijk!

2. Verantwoord productieproces: oog voor mens en natuur

Onze dekbedden bestaan uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. De dekbedden worden allemaal in Europa gemaakt en bestaan uit zuivere wol. Het voordeel van Europese productie is dat er aan de strenge eigen van de EU moet worden voldaan en er dus geen onderbetaalde arbeid wordt verricht. Doordat de afstanden klein zijn, draagt de productie in Europa tevens bij aan een lagere footprint.

3. Keurmerken en certificeringen

Bij Slaapwijzer streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen worden de producten en het productieproces regelmatig getoetst. We zijn dan ook trots dat we inmiddels diverse keurmerken en certificaten mogen voeren. Kortom, de hoogst haalbare kwaliteit dat je merkt in al onze producten.

Ontdek meer over natuurlijke dekbedden