Boxsprings

DE COMPLETE BOXSPRING VAN SLAAPWIJZER

Ongeëvenaarde slaapervaring

100% NATUURLIJK, ZÓNDER METALEN VEREN

Dynamic Nature Boxspring

Onze toewijding aan 100% natuurlijke en hoogwaardige materialen resulteert in een boxspring die niet alleen bijdraagt aan een gezondere planeet, maar ook aan een verkwikkende nachtrust.

Elke vezel, elk detail, elke laag van onze boxspring is zorgvuldig geselecteerd om je een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden.

Van ergonomische matrassen tot handgemaakte boxsprings, ontdek het verschil van slapen in harmonie met de natuur. Duik dieper in de mogelijkheden en laat je verleiden door de perfecte combinatie van natuurlijke elegantie en geavanceerde technologie.

placeholder image

Zónder
Metalen Veren

Ademend &
Vochtregulerend

Eerlijke
Productie

Hypoallergeen
& Hygiënisch

ONEINDIG COMBINEREN

Boxspring zelf samenstellen

Zoals je weet staat de natuur centraal bij Slaapwijzer. Dat zie je terug in elk detail van onze boxspring. De kern van de Slaapwijzer boxspring is gebouwd op een fundament van 19 verende latten, gemaakt van solide beukenhout en omsloten door een dennenhouten kader. Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele boxsprings die vaak metalen veren bevatten. Niet alleen is hout een duurzamer materiaal, maar het zorgt ook voor een unieke ondersteuning van je matras en een ergonomische slaapervaring.

Bij het kiezen van jouw ideale boxspring kun je kiezen uit twee exclusieve stijlen: de Dynamic Nature 26 en de Dynamic Nature 35. Beide opties beloven kwaliteit, comfort en een ongeëvenaarde natuurlijke slaapervaring. Welke kies jij?

DE HOOGSTE KWALITEIT

Matras voor optimale ondersteuning

100% NATUURLIJK LINNEN OF JUTE

Materiaal & Kleur naar jouw wensen

Jouw Slaapwijzer boxspring wordt bekleed met 100% natuurlijk linnen of jute, al naargelang jouw wensen. Linnen is sterk, duurzaam en voelt uiterst comfortabel aan. De iets stoerdere jutevezel is dan weer extreem sterk. Beide vezels worden op een natuurlijke manier ingekleurd, zodat ook de kleur van jouw boxspring geen invloed heeft op het milieu. Welke kleur je ook kiest.

DE FINISHING TOUCH

Hoofdbord & Potenset

Bij Slaapwijzer zijn we van mening dat het hoofdbord veel meer is dan slechts een decoratieve toevoeging; het is een essentieel onderdeel dat karakter en stijl toevoegt aan je slaapruimte. Onze rijke verscheidenheid aan uitvoeringen zorgt ervoor dat er altijd een hoofdbord is dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en comfortbehoeften. Elk hoofdbord is met aandacht en precisie vervaardigd. Bekleed met de fijnste natuurlijke materialen, garandeert het zowel esthetiek als duurzaamheid.

Maar een boxspring is pas echt compleet met de juiste potenset. We weten dat de poten zowel functioneel als stijlvol moeten zijn, als aanvulling op het totaalplaatje van je bed. Daarom hebben we een assortiment potensets in diverse stijlen en afwerkingen samengesteld. En zodra je de perfecte set hebt gekozen, is je boxspring in elk detail afgewerkt, waarbij zowel stabiliteit als stijl gewaarborgd zijn.

Het draait allemaal om persoonlijke keuzes en het verwezenlijken van je droomslaapomgeving. Duik in de wereld van mogelijkheden en transformeer je slaapkamer tot de perfecte oase.

DOWNLOAD DE GRATIS BROCHURE

Bekijk alle mogelijkheden

Dompel jezelf onder in natuurlijk comfort. Ontdek in de Slaapwijzer brochure onze boxspring, volledig vervaardigd uit 100% natuurlijke en duurzame materialen. Ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en duurzaamheid voor jouw ultieme nachtrust.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Wil je graag persoonlijk slaapadvies?

Maak een afspraak met een slaapspecialist in een van onze winkels. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in een winkel of contact met ons opnemen per mail of telefonisch. Wij geven je graag advies!

CONTACTEER ONS

Spreek een slaapspecialist

Heb je vragen over onze producten of diensten, of wil je gewoon meer informatie over Slaapwijzer.nl? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier. Ons team van slaapspecialisten helpt je graag verder met al je vragen en opmerkingen.

De waardering van www.slaapwijzer.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

 

Hallo,

Klik op een van onze specialisten en start een chat.

× Hulp nodig?